סוכר סטיביה להמתקת חלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/01/2020 | 23:08 | מאת: ענת

שלום הילדה שלה בת שנתיים ושלושה חודשים , לפני כמה ימים עברתי מתמ״ל לחלב פרה רגיל . אך היא סירבה לשתות ללא סוכר הוספתי חצי כפית סוכר ל 180 מ״ל חלב , האם זה בסדר ? 2- האם אפשר להשתמש בסטיביה ( ממתיק טבעי) במקום הסוכר בכדי להמתיק את החלב קצת .

18/01/2020 | 23:26 | מאת: ענת

בהמשך לשאלה האם כדאי לתת לתינוקת בת שנתיים ו3 חודשים , חלב פרה מועשר בסידן במקום חלב פרה רגיל ?

לא ריך לתת לתינוק בין שנתיים חלב מועשר בסידן אם אוכל לפחות 3 מוקרי חלב ביום לפחות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים