בת שנתיים אוכלת שני דברים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/11/2019 | 22:57 | מאת: מיטל

שלום, בתי בת השנתיים מאז ומתמיד בררנית באוכל, לרוב מסרבת לטעום ואם כן אז לא טעים לה. לפני כשבועיים המצב החמיר ועכשיו אוכלת רק לחם עם ממרח שקד, ובקבוק בבוקר ובערב. אחותה התאומה אוכלת היטב והיא נמצאת איתנו בכל הארוחות אך לא מעוניינת לאכול. כרגע היא מקבלת מנה נכבדת של לחם בצהריים. בערב היא מחכה רעבה עד הבקבוק של לפני השינה. מה כדאי לעשות?

צריך לבדוק בצורה מסודרת . מציעה שבשלב ראשון ללכת לדיאטנית מומחת לתזונת פעוטות בקופת חולים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים