בת שנה ושמונה- מסרבת לאכל במעון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/10/2019 | 12:43 | מאת: שני

שלום, הבת שלי נכנסה לפני כשבועיים למעון לראשונה. והיא לא אוכלת שם כלום. גם בבית לא אוכלת א.בוקר, וגם כשחוזרת מהגן מוכנה לאכל בקושי ורק בקבוק מטרנה, מנות קטנות של 6 0 מל כל פעם. נראה שהיא גם מוציאה עכשיו שיניים טוחנות. ואציין גם עברנו דירה להורים שלי מעיר אחרת בדיוק באותו זמן שנכמסה למעון. איך אני יכולה לעזור לה? אני מתוסכלת. היא שילשלה במשך יותר משבוע וירדה המון במשקל

את מספרת על כמה אירועים . אני מציעה לחכות ולא להיכנס ללחץ . אם היא חולה ומשלשלת לקחת אותה לרופאה .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים