בעיית אכילה אצל בן 3

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/09/2019 | 20:47 | מאת: שלומית

בן 3 מגיל קטן ההורים שומרים שלא יאכל שום דבר שלא בריא, הילד מאוד רזה ולא אכלן בכלל לא ירקות ולא פירות, א בל כאשר יש חטיפים, מתוקים הוא אוכל בתאבון, וכל הזמן יש מריבות והתעסקות עם מה אכל וכמה היום, בגינה כולם עם חטיף ורק הוא לא ולכן כך הזמן מחפש אצל ילדים חטיף, מה לעשות נראה לי שיש לו כבר בעיית אכילה, האם זאת הדרך הנכונה למנוע ממנו מתוקים?

לא . אז מה אם אוכל מתוקים . כולנו כולל ילדים צריכים לאכול הכל ובמידה . אם הילד בררן זה יגביר לו עוד יותר בררנות ובסוף יתנפל על חטיפים וגם יואכל בסתר . למה ??? לשחרר ויחד עם זאות אכילה מסודרת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים