תינוקת אוכלת יותר מדי?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/09/2019 | 20:38 | מאת: יעל

דר שלום, בתי בת 8 חודשים. בבוקר אוכלת ממש מעט פירות (גג 10 כפיות) ובצהריים מרק עם עוף. לאחר כל אחת מהארוחות האלו מבקשת תמל(לא מוכנה לאכול עוד מהפירות או מהמרק). יוצא שסהכ, נוסף לפירות ולמרק אוכלת במהלך היום גם 6 בקבוקי תמל של 180 מל. אשמח לעצתך אם זה יותר מדי (על הקופסא של התמל רשום שמומלץ לתינוק בין 6 חודשים לגיל שנה לאכול רק 3 בקבוקים של 180 מל) שואלת בעיקר כי בעלי ואני סובלים מהממת יתר ולא רוצה שגם בתי תסבול.

יתכן שהכמות פירות ומרק שאוכלת לא מצביעה אותה . בפירות תוסיפי טחינה ואבוקדו ובמרק תוסיפי מספיק עוף ותפו"א או בטטה ולא רק ירקות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים