נאוקייט תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/09/2019 | 01:02 | מאת: רודינה

היי, יש לי תינוקת בת חודשיים שאובחנה בגיל 11 ימים כרגישה לחלבון פרה בשל צואה דמית, החלפנו לנוטרמגן אבל היא לא קיבלה את התמ"ל, אז עברנו למטרנה צמחית אבל נהיה לה עצירות ממנו והרופאה אמרה שיכול להיות שגם לסויה היא רגישה ולכן עברנו לנאוקייט, לאחר שעברנו לתמ"ל הזה הילדה הפסיקה לתת צואה יומית (הייתה בין 2-3 פעמים ביום) ועכשיו יום כן ויום לא, אך מה שיותר מדאיג אותי הוא שהצואה שלה בצבע ירוק זית ומרקם מימי, האם יש מקום לדאגה או שהצבע הוא כתוצאה מהחלבון המפורק. כמו כן לפני שבוע היה לה חום אבל לא נראה לי שהצואה הירוקה היא כתוצאה של החום מלפני שבוע, תודה רבה

אין תופאות לוואי לנאוקט .מכוון שהחלבון מפורק לגמרי לחומצות אמינו ,יתכן יציאה פעם ביומיים או שלושה . הצבע ירוק תקין לדעתי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים