בן 9 חודשים לא אוכל בישול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/09/2019 | 18:01 | מאת: ר

שלום נולד פג במשקל קילו תשע מאות . עלה קצת במשקל כל חודש ..עכשיו שוקל 7 קילו ארבע מאות ולא אוכל מבושל . רק מטרנה פירות מעדנים גבינות הרופא נתנה בייבי קלורי והוא השמין בשבועיים וחצי 450 גרם . השאלה מה עושים איך נותנים לו בישול אני טוחנת הודו מרק כלום הוא לא אוכל

תינוקות שנולדו פגים כמו שלך כדאי להיות במעקב אצל דיאטנית מומחת לפגים , כי הכנסת מזונות משלימים לפעמים קשה יותר ( כמו מרק ) . מציעה שתקבעי תור בקופת חולים לדיאטנית מומחת לפגים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים