תינוקת בת 2.5 שבועות שמפחיתה כמויות תמל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/06/2019 | 12:34 | מאת: חן

שלום רב, הבת שלי כאמור בת 2.5 שבועות, מקבלת תמל נוטרילון מהיום הראשון. מהרגע הראשון אכלה יותר מהרגיל ונראה שאהבה לאכול ואכלה באופן יחסי בזמן, כל 2.5 שעות בערך. יחד עם זאת, ממש מהתחלה גם הביעה קושי וכאב לאחר ההאכלה ובהמלצת אחות ניסיתי לצמצם את הכמויות ורמה מותאמת גיל אך נראה כי רצתה עוד ולכן חזרנו לתת לפי רצונה. בשל המשך הבעתה אי נוחות, גזים ועצירות של יומיים במשך השבוע האחרון והתייעצות עם רופאת ילדים העברנו אותה מהבוקר לסימילק קומפורט. באופן דרמטי צמצמה כמויות ובמקום 100 מ"ל, שנהגה לאכול כמעט בבת אחת, ירדה ל 60 - 70 תוך שנרדמת וצריכהלהעיר.. האם זה נורמלי ופתאום רגועה ואוכלת לפי הנורמה או שיש סיבה לדאגה? עוד שאלה, לכאבי הבטן והגזים נתנו גרייפ ווטר, האם זה בסדר? האם אפשר לשלב גם עם הקומפורט? תודה מראש

המשקל יגיד . אם תעלה במשקל היטב .תמשיכי ואם לא עולה במשקל ,תצטרכי לבדוק עם רופאת ילדים שלך אולי יש אלרגיה לחלבון חלב פרה .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים