ארטיק חלב אם לתינוק?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/06/2019 | 21:15 | מאת: ליאל

שלום, התינוק שלי בן 4 חודשים, ניזון מהנקה בלבד (עוד לא התחלנו טעימות). בגלל שנורא חם חשבתי להקפיא לו חלב אם ולתת לו כמעין ארטיק (ללא תוספות). השאלה שלי האם זה אפשרי? האם מותר לתת לו חלב אם קפוא? תודה

ראיון יפה אבל לדעתי לא יצילח לאכול הכל מכוון שזה קפוא וגם לא מכיר . תצטרכי לעשות זאת בהדרגה . בעיקרון אין בעייה . כדאי להתחיל טעימות לעומת זאת.

ראיון נחמד אבל לא בגיל הזה . העובדה שחם ,תינוק יודע לווסת טמפ של הגוף שלו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים