מה לעשות עם ילד סרבן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/06/2019 | 17:04 | מאת: ילד סרבן

היי שלום רב . אשמח לייעוץ כיוון שאני מאוד לחוצה . יש לי ילד בן 2 וחצי שיכול ימים שלמים לא לאכול כלום ולחיות על בקבוק דייסה אחד בלבד ! יש לציין שכרגע אין ירידה במשקל והוא בגובה למשקל תקין לגילו . כל יום איתו זה מלחמות סביב האוכל . מאוד מפחיד אותי שהוא יפתח או מפתח הפרעות אכילה כיוון שגם אני סובלת מהפרעות אכילה . זה נראה לי לא נורמאלי שילד בן שנתיים וחצי לא יאכל כלום ממש כל היום . אני מנסה לבשל רק אוכל שהוא אוהב וגם זה הוא לא מוכן . מורידה לו לגמרי את החטיפים . ( רק את זה הוא היה אוכל ) וחשבתי שזה יעזור וגם זה לא עזר הורדת החטיפים . מאוד מפחיד אותי שהוא לא יתפתח מספיק ויספיק לגדול כי אינו מקבל את האוכל שדרוש לו . אשמח לייעוץ מה כדאי לעשות

אין ספק שצריך יעוץ . בשלב ראשון מציעה שתלכי לדיאטנית ילדים שתעזור לך לעשות סדר . אם לא יעזור יש מרפאת להפרעות אכילה לגיל הרך .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים