מחית פירות קנויה - האם בריא ?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/06/2019 | 10:54 | מאת: זואי

שלום, בתי בת שנה ושבעה חודשים. מבחינת פירות מוכנה לאכול רק בננה, תותים ולעיתים מעט ענבים. נסיונותיו לטחון פירות שונים נתקלים בדחייה מוחלטת. מחיות קנויות לעומת זאת מתקבלות על ידה. אני תוהה אם להסתפק בבננה ותותים / ענבים בהתאם לעונה או שכדאי לתת בנוסף מחית פירות קנויה. האם המחיות הקנויות בריאות ? האם יש הבדל בין החברות השונות ? תודה על הסבלנות, זואי.

סה"כ אוכלת פירות . נכון שלא מגוונת אבל זה עיניין של טעם . היא גדולה ולא צריכה מחיות . את יכולה לנסות בשייק להכניס פירות חדשים ואם לא אהבת תעזבי עם הזמן יתכן שתואכל פירות חדשים .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים