התינוקת לא רוצה יותר תמ"ל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/05/2019 | 19:35 | מאת: גליה

בתי בת חצי שנה, בחודשיים האחרונה נחשפה בהדרגה למזונות מוצקים במרקם מתאים. בשבוע האחרון ממש מסרבת לשתות תמ"ל מבקבוק. מים מוכנה לשתות, דייסה אוכלת בכפית, אבל בקבוק עם תמ"ל- מסרבת בכל תוקף. איך ממשיכים ככה עד גיל שנה? האם ניתן לבסס לה יותר מארוחה אחת (למשל מרק ירקות ועוף) ביום?

אם לא רוצה בקבוקים תני בכפית דייסה על בסיס תמ"ל לדוגמה בבוקר דייסה עם תמ"ל בכפית לאחר מכן פירות ולאחר מכן פירות ואז דייסות על בסיס תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים