אוכל לפי דרישה או לפי שעות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/04/2019 | 10:41 | מאת: עדידוש

שלום, אשמח לדעת מה רצוי ועדיף ולמה. האם לתת אוכל, במקרה שלי תינוק בן חודש ושבוע שניזון מתמל- על פי דרישה או על פי שעות? 3-4 שעות? יש פעמים שקם אחרי שעתיים שעתיים וחצי ורוצה לאכול. בדרך כלל אוכל באזור ה100 ויכול לקום אחרי שעתיים לדרוש עוד 50. ניסיתי להגדיל לו בארוחה את הכמות ועדיין אוכל באזור ה100. אודה לתשובה.

יש להאכיל אותו לפי דרישות : כמה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה ובסופו של דבר את תיראי שישמור על מרווחים שווים בין האכלה להאכלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים