בת שלושה חודשים יורדת באוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/04/2019 | 00:01 | מאת: שני

שלום הבת שלי בת שלושה חודשים.עד לפני שבוע היתה כבר אוכלת שבע ארוחות של 150. היא נולדה תינוקת גדולה ועכשיו שוקלת כ6.4 קג. שבוע שעבר היתה מצוננת . נבדקנו על ידי 2ופא שאמר שמדובר רק בצינון שנראה שכבר עובר לה. אבל היא ירדה ל7 ארוחות של 120 שאת רובן גם לא מסיימת. יש לה חיתולים רטובים וסהכ היא נראית בסדר. אפילו למדה להתהפך לשני הכיוונים ביומיים האחרונים. אבל אני מודאגת מירידה בכמויות. היא ממש יורקת את הבקבוק . אוכלת נוטרילון a.r עקב חשש לריפלוקס סמוי . מה כדאי לעשות? תודה

רק לעקוב .לפעמים תינוקות עם הזמן יורדים בנפחים וזה עדיין בסדר וזה מספק אותן . כעת רק לעקוב שלא יורדת במשקל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים