ירידה דרסטית בכמות האוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/04/2019 | 22:11 | מאת: שרית

שלום רב, יש לי ילדה בת ארבעה חודשים שנולדה במשקל 3.450 מאז החידה ועד לפני כחודש היתה ילדה נוחה ביותר שאהבה לאכול!! אכלה 120-150 לפני כחודש חל מהפך בהתנהגות. היא התחילה ממש לעשות בעיות באוכל להוציא את הבקבוק. כל האכלה נהפכה למאבק. כאשר בשבוע האחרון הכמות ירדה ל 400 מל ליממה במקום 800-900 שאכלה (היא שוקלת כיום 6.7). כן, היא מספקת טיטולים רטובים והיא חייכנית. אבל אני ממש ממש מודאגת. יש לציין כי בשבועיים האחרונים היא לא עלתה במשקל. ראו אותה כמה רופאים. שאחד מהם קבע לפני כשבועיים שיש לה ברונכיליטוס והמליץ על אינהלציה. (גם את זה עשיתי) מאז ראתה אותה עוד רופאה שאמרה שאין לה כלום. מה זה יכול להיות ? לאן לפנות ? האם יתכן שפיתחה הפרעת אכילה ? אנחנו ממש מיואשים ומודאגים מפחדת שתתייבש

לאמת היא שאם לא עולה במשקל צריך לבדוק . בצד אחד על תיתני לה בכוח אוכל ותנסי לחכות איתה 4-5 שעות בין הארוחות ואם לא מסתדר את צריכה לחזור לרופא ילדים שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים