סרבנית מוצקים בת 11 חודשים.

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/03/2019 | 07:05 | מאת: לי.

שלום, הבת שלי בת 11 חודשים. מהרגע שהתחלנו עם מוצקים (בגיל חצי שנה) ועד היום, היא לא חובבת מושבעת. אנחנו מגוונים לה עם מרקמים שונים, טעמים שונים, אבל לרוב זה מסתכם במס' ביסים ואז היא נועלת את הפה. אני משתדלת שלא להשלים לה עם בקבוק כדי שלא תתרגל להשלמות, פשוט ממתינה שעה-שעה וחצי ומנסה להאכיל אותה שוב (האם אני עושה נכון?). היא שוקלת בערך 8 קילו. בריאה. יציאות טובות. אציין כי נכנסת למסגרת ממש בקרוב. האם יש צורך לפנות לתזונאית? כי אני די בטוחה שהתזונה שלה קצת לקויה עכשיו. תודה !

על מנת שתוכל מוצ'קים היא צריכה להיות רעבה . כל שעה וחצי -שעתיים זה לא מספיק . תנסי לחכות 5 שעות בין הארוחות . ואז תיראי מה קורה .בנוסף אם נכנסת למסגרת אני צופה שתלמד לאכול מוצקים בגן . את תמיד יכולה לבקש יעוץ אצל דיאטנית מומחת לתינוקות .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים