אוכל לתינוק בן חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/03/2019 | 23:36 | מאת: רחלי

הילד בן חודשיים וחצי היה אוכל מטרנה ולא היה אוכל טוב 30 מל בכל שעה בערך וגם אם כבר היה אוכל את הבקבוק במשך שעה שלמה , הילד עבר ניתוח בקע בשני הצדדים וחשבנו שבגלל מה שעבר עד הניתוח בגלל זה לא אכל טוב ואחרי הניתוח המשיך כך וגם היה לו קשירת לשון וסידרו לו את זה . עכשיו החלפנו לו את האוכל לנטרילון קומפורט והוא בהתחלה אכל מאוד יפה ופתאום הוא מזיז את הראש מצד לצד שלא רוצה ודוחף את הבקבוק מה עושים

תנסי להאכיל אותו כל 3 שעות וכמה שאוכל אוכל כלומר ארוחה לא יותר מ30 דקות (מה שאכל ב30 דקות ) . אם את לא מסתדרת לכי למרפאה להפרעות האכלה .יש בכל ביתי חולים בארץ או בק"ח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים