תינוקת אוכלת במשך שעה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/02/2019 | 16:10 | מאת: אירית

שלום רב, התינוקת שלי בת חודשיים. מאז גיל שבועיים ועד עכשיו מסיימת בקבןק של 90-120 במשך שעה(לפעמים יותר) עם הרבה הפסקות באמצע. ואז אחרי שעה מרגע שהיא מסיימת היא רעבה שוב. אז יוצא שהיא אןכלת כל שעה. היא אוכלת מאוד לאט, עם גרפסים. עושה סימנים שהיא שבעה ואז אחרי כמה דקות שוב רעבה.. מה ניתן לעשות?

את צריכה קודם כל לצמצם זמני האכלה .תנסי מקסימום 30 דקות כמה שאוכלת אוכלת וחכי 3 שעות ואז תני לה שוב .לא לנסות להאכיל אותה לאחר 30 דקות ,מה שאוכלת ב30 דקות זה מה שהיא צריכה . המטרה היא לאחר מכן לצמצם עוד ל20 דקות ארוחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים