בת שנתיים לא רוצה לאכול פירות וירקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/12/2018 | 15:17 | מאת: רוני

שלום, הבת שלי בת שנתיים בזמן האחרון לא מוכנה לאכול ירקות ופירות טריים בשום צורה גם לא מרוסק, חוץ מבננה - היא אוכלת בננה כל יום. לפעמים אני מצליחה 'להחביא' כפית או שתיים של עגבנייה מרוסקת טריה בתוך רוטב של פסטה אבל גם זה בקושי כי היא מגלה את זה מהר ומסרבת לאכול. היא כן אוכלת ירקות כשהם מבושלים. אני דואגת שיחסר לה ויטמין C. האם בבננה יש ויטמין C? האם יש צורך להשלים עם תוסף ואם כן אז איזה תוסף לקנות שאפשר לתת בגיל שלה?

מצויין שאוכלת בננה . תנסי תותים . אפשר לתת לה כל יום מיץ תפוזים חצי כוס אפילו ..תבקשי מימנה שתביאי לך את התפוזים להכנת מיץ (תערבי אותה ) או תני לה לערבב סלט ירקות . כמובן זה לא אומר שתוכל אבת שתיידד עם פירות וירקות .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים