ילד בן שלוש מקיא בלילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/10/2018 | 01:04 | מאת: הילה

היי שלום רב בני בן ה3 מקיא בלילות הוא שותה חלב נוטרילון מדולל לפעמים כפית אחת עם הרבה מים ומייד משתעל ומקיא את כל האוכל שאכל באותו היום הייתה לו תקופה של הקאות ועבר לו ועכשיו שוב חזר להקיא.. ביום הוא ערני ובסדר משחק ופעיל תודה מראש

על תיתני נוטרילון בליילה תני לו מים

15/10/2018 | 05:52 | מאת: בהמשך לתגובה

היי שלום רב ניסיתי לא לתת לילד נוטרילון בערב רק אוכל מוצק ועדיין ממש להקיא פעם אחת ביום בערב או בלילה כל האוכל עולה לו זה מגיע אחרי שיעול קטן.. הייתה לו תקופה בשנה שעברה שחלפה אחרי 4 חודשים של הקאות ועכשיו שוב חזר להקיא.. תודה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים