האם אפשר לתת מולטיויטמין

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/10/2018 | 07:13 | מאת: מיקי

הבת שלי בת שנה ו8 חודשים, בשבועיים האחרונים לא רוצה לאכול מאכלים מן החי (ביצים, בשר, עוף מוצרי חלב) וגם ירקות לא אוכלת מספיק, כן אוכלת מוצרים מהצומח כגון בטטות, אורז, עדשים, ממרח שקדים, פסטה, אוכלת גם פירות. נגמלה מתמ"ל לפני כחודש, אני דואגת מחוסרים תזונתיים, בעיקר B12 עקב זה שלא אוכלת מספיק מוצרים מן החי. לא מצאתי תוסף או מולטיויטמין לגיל שלה שמכיל B12. יש לי בבית תוסף שנקרא קינדרויטל אבל כתוב עליו מגיל 3 ומעלה, האם אפשר לתת לה אותו ואם כן באיזה מינון?

לא , את לא יכולה לתת אותו . קיים מוצר שנקרא VITASORB של חברת ביוקר בנוזל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים