כמות תמ"ל בגיל חמישה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/10/2018 | 14:35 | מאת: פנינה

שלום התינוקת שלי בת 5 חודשים היתה אוכלת בקבוק תמ"ל עד 150 מ"ר כל 3 שעות סה"כ 5 פעמים ביום ועןד בקבוק בלילה. כל כמה שעות יש להאכיל בגיל 5 חודשים? שאלה נוספת לגבי טעימות. התחלתי לתת לה טעימות כבר לפני חודש כדי שתכיר טעמים כמו בננה , תפוח, אגס, בטטה, דלעת וגזר. מה עוד יותר לתת במהלך החודש עד שתתחיל לאכול מוצקים ? תודה מראש פנינה

היא צריכה לאכול כאשר היא רעבה , והיא מחליטה כמה לאכול . בקשר לטעימות את צריכה לתת הכל , המטרה שכפית ביום של טעימה עד סוף חודש 5 תמנע גם אלרגיות ובגיל 6 חודשים מתחילה ארוחות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים