תינוקת מקיאה מאוכל לא טחון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/09/2018 | 13:28 | מאת: אפרת

שלום רב בתי בת שנה אוכלת מטרנה ואוכל טחון (פירות, מעט מרק) כאשר אני מציעה לה מוצקים שאינם טחונים מאוד כמו בטטה מעוכה במזלג, ביצה, קוטג היא מקיאה מייד. כל מה שאינו טחון ונוזלי היא מייד מקיאה. מסרבת אפילו לאכול גבינה שיחסית אינה נוזלית. אנמ מאוד מודאגת.מה יכולה להיות הבעיה ומה ניתן לעשות תודה

אני לא חושבת שיש בעייה . צריך לתת לה אוכל מוצק בהדרגה ולא לפחד . מכוון שאין מספיק פרטים ,כדאי שתקבעי תור לדיאטנית תינוקות בק"ח שלך על מנת שתעזור לך לעשות סדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים