בת שנתיים לא אוכלת מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/09/2018 | 23:21 | מאת: אלכס

שלום, בתי בת שנתיים לא אוכלת מוצקים, ולאחרונה לא רוצה לאכול בכלל חוץ ממטרנה, הילדה מאוד פעילה ומתפתחת יפה חוץ ממשקל והאוכל, בעבר הייתה אוכלת מרקים בבלנדר. לארוחות אנחנו מתיישבים ביחד וכולם אוכלים את אותו האוכל, מלפפפון, ציפס קציצות...., ניסינו לתת לה נגוון דברים כגון, תפוח, ענבים, מלפפון, אבטיח ועוד...., מה שכן היא אוהבת זה אוכל קריספי מלוח כמו ציפס, ביגלה וכל מיני חטיפים.

קודם כל הבת שלך אוכלת מוצקים כי אם אוכלת חטיפים אז אין לה בעייה . אם את רוצה שתוכל מוצקים תעשי סדר עם האוכל בקבוק תמ"ל בוקר וערב ובמהלך היום בצורה מסודרת ארוחות מוצקות כמו קציצה עם פירה למשל . אם את לא מסתדרת לכי לדיאטנית תינוקות בק"ח שתעזור לך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים