ארוחת צהריים לילדים במסגרות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/09/2018 | 21:19 | מאת: מישהי אחרת

שלום, ילדיי נמצאים במסגרות עד השעה 15 , אני מעדיפה להכין עבורם את ארוחת הצהריים ולשלוח איתם בקופסאות אוכל עם כיסוי תרמי אבל כבר מספר פעמים האוכל היה קר כשהגיע הזמן לאכול אז הם לא נהנו ממנו ואפילו התקלקל פעם אחת. אפשר בבקשה עזרה, איזה אוכל אפשר לשלוח שיהיה כמה שיותר טעים ומזין עבורם?

בעיקרון את כן אמורה למצוא קופסאות תרמיות ששומרות על חום הארוחה . אם לא אפשר להכין ארוחות קרות ומזינות כגון סלט פסטה עם עוף או אורז עם עוף קר . השאלה אם הילדים שלך יסכימו לאכול יחסית קר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים