לעיסה ורפלקס הקאה אצל בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/05/2018 | 14:37 | מאת: רונית

הבת שלי בת שנה וחצי כשמנסה לאכול מוצקים היא לא לועסת . הראיתי לה על עצמי איך ללעוס אבל היא בולעת את האוכל וגם מדי פעם מקיאה אותו החוצה . כרגע היא עדיין בתזונה של טחון וניסיונות שלי יומיומיים להרגיל אותה למוצקים . אין הרבה התקדמות ואני לא יודעת איך להמשיך מכאן. האם לעיסה זה אינסטינקט שנולדים איתו? האם יש לך רעיון איך לקדם את זה? תודה רבה רונית

קודם תנסי לתת לה מזון שהיא אהבת (למשל במבה 1 או עוגיה ) ותבדקי אם כן אוכלת . לפעמים ילדים לא אוכלים כי לא מציעים להם מוצקים . אני מציעה שתתקדמי עם אוכל מוצק : תפו"א מהוך ,קציצה מפןררת וכו. אם את לא מסתדרת תבקשי מהרופאת ילדים שתפנה אותך לקלינאית תקשורת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים