בת שנתיים שאוכלת מעט מאד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/05/2018 | 20:28 | מאת: דינה

בסד שלום. אני סבתא לנכדה בת שנתיים. מאז,שהיתה תינוקץ היתה אוכלת מעט... ככה שגדלה נושא האכילה הלך ונעשה יותר מורכב... בהתחלה הכם ניסתה עם סיפור/ משחק העיקר שהקטנה תאכל. כל פעם שאני באה אני רןאה שזה ממש נעשה יותר קשה . לא אוכלת לבד האם צריכה להאהיל אותהוזה מאד קשה היא סוגרת את הפה....מה אפשר לעשות. היא בת יחידה. האם יש ויטמינים שיכולים לגרום לתאבון היא רזונת....שתישב ותאכל שתתלהב מהאוכל.... אודה על תשובתכם.

את צריכה להפסיק להאכיל אותה . ולתת לה לאכול בלי משחקים ורק כאשר היא מוכנה לאכול כלומר כאשר תהיה רעבה . אם את מציעה לה כל הזמן היא תסגור את הפה ובצדק . אם את לא מסוגלת לעשות זאת לכו לקבל הדרכה אצל דיאטנית ילדים שתעזור לך לעשות סדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים