כמות תמ"ל -בן 4.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/05/2018 | 13:31 | מאת: עדית

היי. הבן שלי בן 4.5 חודשים, שוקל 7.330 אחוזון 59. אוכל נוטרילון AR עקב ריפלוקס ממש ממש קל. נדיר שהוא פולט עם התמל הזה. אבל כרגע אוכל 210 מ"ל. חמש בקבוקים ביום. האם תקין? אולי כדאי להחליף תמ"ל? אוכל כל 3-4 שעות בערך. לא מתעורר בלילה. אודה לייעוץ או הכוונה. תודה רבה

את לא צריכה לדעת כמה הוא צריך לאכול . הוא אוכל לפי הצרכים שלו .אם הוא שבע יפסיק לאכול .בגיל הזה אוכלים כל 3-4 שעות וזה בסדר גמור . מה שכן את צריכה להתחיל טעימות של כפית כל יום (מזון טחון )

למה להחליף אם עולה יפה במשקל ואוכל היטב ומסתדר יפה .מה שכן את צריכה להתחיל טעימות כפית כל יום של מזון טחון

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים