תינוקת מתנגדת לאכילת מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/03/2018 | 22:58 | מאת: אני

התינוקת שלי בת 11 חודשים התחילה להתנגד כל פעם שנותנים לה אוכל. עד עכשיו אכלה מרק מרוסק ורסק פירות. בדכ היא בהתחלה מסרבת ורק אחרי הרבה נסיונות לפעמים אוכלת אך בזמן האחרון היא מתנגדת תמיד ואני מתייאשת. נסיתי לתת קציצה מעוכה אבל בגלל שיש לה מעט שיניים זה לא מספיק רך וחוצמיזה נראה שפיתחה התנגדות. אשמח לעצה כיצד להתמודד.

קודם כל תעשי מרווחים מספיק גדולים בין הארוחות .יתכן שלא רעבה מספיק וללכן לא רוצה לאכול . תני לה קציצה עם פסטה או תפו"א מהוך (העובדה שיש לה מעט שיניים זה לא אומר כלום , היא יכולה לאכול עם חניכיים ולהסתדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים