יציאות לתינוק בן שנה ושלושה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/01/2018 | 12:58 | מאת: טלי

שלום, בני בן השנה ושלושה חודשים אוכל יפה מאד, עם תאבון די מוגבר (פעם שאלתי פה על התפריט שלו ואמרו לי שהוא בסדר) הנושא הוא שכל יום, *כל* יום, יש לו יציאה אחת (בד"כ בלילה ואם לא אז במעון כך שזה לאו דווקא אחרי הרבה זמן ללא החלפת טיטול) שאף טיטול לא יכול עליה. ניסינו מידות גדולות, ניסינו את כל החברות... פעם ביום בורח לו קקי בכמויות גדולות החוצה על כל הבגדים. מעבר לחוסר הנעימות וחוסר האונים שבעניין רציתי לשאול - האם הדבר תקין? האם זה מעיד על משהו במערכת העיכול או בהרגלי האכילה שלו? שאלה נוספת שאינה קשורה - הוא לא בולע את הרוק, מרייר כל הזמן... ולא חושבת שזה שיניים כי זה לא מידי פעם אלא ככה כבר חודשים... האם זה תקין? או שמצריך בדיקה? תודה רבה, טלי.

בקשר ליציאה זה תקין אין לי מה לכתוב . בקשר לרוק תייעצי אולי בפורןם אחר כמו רופאת שיניים לדוגמא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים