תזונה של תינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/01/2018 | 13:49 | מאת: גיל

שלום בני בן 8 חודשים ואשמח לדעת האם סדר יומו תקין מכיוון שהוא איתי בבית. 6:00 הנקה 8:00 דייסת קווקאר/סולת שנת בוקר 10:30 פירות ושקדייה או טחינה 12:00 הנקה ושנת צהריים 14:00 ארוחת צהריים בשר וירקות או קטניות 16:00- 17:00 ארוחת ערב של ביצה, טחינה, פירות,אבוקדו- מגוון 18:00 הנקה ולילה טוב לא יונק בלילה ולא רוצה לינוק יותר ביום משקל והתפתחות תקינים מה דעתך? תודה רבה

23/01/2018 | 13:56 | מאת: גיל המשך

לגבי ההנקה בני יונק חמש דקות מרוכזות ולפעמים גם רק משד אחד מועדף. מהשד השני יונק לפעמים רק פעם ביום... אין תוספת של תחליף חלב. זה בסדר? תואם לגילו? נראה שהאוכל המוצק מספק ומשביע אותו אבל חשוב לי להמשיך עם הנקה עד גיל שנה... אולי להוסיף עוד הנקות במהלך היום?

מצויין שתעניקי אותו עד גיל שנה ואת מסתדרת בקשר לאוכל אוכל מצויין רק תעשי הפסקות יותר גדולות בין הארוחות . אם את נשארת עם הנקות בלבד 4 הנקות ליום

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים