בכי לקראת סוף הארוחה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/01/2018 | 14:58 | מאת: קרן

שלום לך, בני בן החודשיים החל ביומיים האחרונים לבכות לקראת סוף הארוחה ( אוכל מטרנה רגילה בבקבוק-90 cc). אחרי שאוכל 50-60 מתחיל להאדים, להזיז את הידיים ולהוציא את הבקבוק מהפה ולפעמים גם בוכה. יש לציין שזה לא בכל הארוחות קורה, אך ברובן ועובדה נוספת היא שהוא משחרר גזים בטיטול תוך כדי האוכל ומקפל ומותח את רגליו לסירוגין. כמו כן, קשה לו עם היציאות והוא מתפתל ולא שקט בשינה עד שיש יציאה... שמתימלב לכך שיש יציאות מעורבות בצבע חום( מעידעל עצירות? וצהוב) עוד אציין שתמיד אחרי גרעפס או במהלכו האוכל עולה לו ולעיתים הוא פולט ולעיתים בולע חזרה ותמיד בוכה אחרי אוכל. מה לדעתך הבעיה? האם זהו ריפלוקס או תופעות של גזים ומה עצתך? תודה מראש

קחי אותו לרופא כי לא ברור : האם קיבל תמיד מטרנה או שקודם אכל חלב אם ? לא יכולה לומר אם זה רפלוקס או אלרגיה לחלבון חלב פרה ?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים