שקדיה לפעוטה בת שנה ו7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/12/2017 | 21:07 | מאת: זהבית

שלום:) ביתי בת שנה ו7 חודשים. התחלתי לאחרונה להכין לה משקה שקדים בבקבוק שעשוי משתי כפיות שקדיה וכפית סילאן טבעי (אני חושדת ברגישות מסויימת לחלב ניגר ולכן הפסקנו עם הסימילאק החלבי). היא שותה שני בקבוקים כאלה ביום, בבוקר ובערב לפני השינה. מלבד שני הבקבוקים האלו היא אוכלת בבוקר כריך עם גבינה וירקות, בצהריים מנת בשר עם פחמימה וירקות, עוד כריך/חצי כריך אחר הצהריים, ארוחת ערב חביתה, יוגורט וירקות או פסטה עם גבינה או משהו דומה. השאלה שלי היא האם 4 כפות שקדיה זו מנת שומן יומית גדולה מדי לגילה. תודה רבה! זהבית.

השקדיה שאת נותנת לא יכולה להחליף את הסידן ולכן כדאי שתייעצי עם הרופא ילדים ויש אפשרות לתת תחליף כתמ"ל צמחי למשל . חשד עוד לא אומר שרגישה לחלב ולכן תייעצי מכוון שהילדה עלולה לא לקבל מספיק חסידן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים