תזונת תינוקת בת 7.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/09/2017 | 20:15 | מאת: דנה

שלום, ביתי בת 7.5 חודשים. אוכלת ב8 בקבוק 180, בגן ב10 פירות, 12 מרק, 16 בקבוק 180, 19 בקבוק 180 ומיד אחריו נרדמת עד הבוקר. את הארוחה של 16 עוד אוכלת בגן. אני רוצה להתחיל לשלב לה ארוחת ערב אבל חוששת שזה יהיה על חשבון הבקבוק לפני השינה. היא מבקשת לאכול כשהגדול אוכל ארוחת ערב ובאופן כללי מתעניינת בכל מה שאוכלים סביבה...(ידיים רגליים קולות- מביעה בכל דרך שיכולה שגם רוצה). שאלתי היא, אם אתן לה ארוחת ערב וזה יהיה על חשבון הבקבוק, עד כמה זה נורא? האם יש רעיון איך בכל זאת לשלב ארוחת ערב וגם בקבוק? אם זה חשוב, היא נמצאת באחוזון 23 במשקל (עלתה מאחוזון 10 בשקילה ראשונה). תודה רבה

שלום [ אין לך כך כך מה לתת לה לאכול אפשר אבוקדו ואז תשלימי עם בקבוק או שתוסיפי עוד ארוחה בשרית ואז יתכן שלא תרצה לאכול עוד בקבוק אני מציעה לתת חתיחת אבוקדו ואז להשלים עם בקבוק ביצה וגבינה עדיין לא בגיל 7.5 חודשים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים