התפתלויות תוך כדי האוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/07/2017 | 21:12 | מאת: שקד

שלום בתי בת 6 חודשים מתפתלת,מסובבת את הראש לצדדים ובועטת ברגלים בחלק מהאכלות מבקבוק. היא ניזונה ממטרנה אקסטרה קר. לפני חודשיים היא התפתלה אחרי תקופת גזים קשה, ביעוץ רופא התחלנו לנסות מטרנה ללא לקטוז לא נראה שינוי ולאחר זה טיפול לרפלוקס סמוי. קיבלה אמפרזול ואינפמיל שהוחלף למטרנה ar לאחר שהייתה חסרת שקט. לא חל שום שינוי מאז. היינו מצליחים להאכיל אותה רק בשינה ואחרי תקופה גם בשינה לא הצלחנו הפסקנו אמפרזול והמשכנו עם המטרנה ar ועדין לא נראה שינוי. כעת בחלק מהאכלות נראה שהיא סובלת, במוצקים היא ממש לא סובלת. בנוסף הקטינה בתקופה זאת משמעותית כמויות (מ120 ירדה ל60). מה זה יכול להיות? האם באלרגיה לחלבון חלב יכול להיות שתוך דקה או 2 היא מתחילה להתפתל? ורק בחלק מהארוחות. אשמח לעזרה אני מודאגת מאוד

אין מספיק פרטים . יתכן שאתם מאכילים אותה לעיתים קרובות . תנסו לשמור על מרווחים גדולים כל 4 שעות . תני ארוחת מרק ופירות . לבדוק גם אם עולה במשקל . תייעצי עם הרופא את יכולה לנסות לתת פרוביוטיקה ולראות (ביוגאייה ) לא נראה שזאת אלרגיה לחלבון חלב כי אז היית רואה מזמן . אבל אם את רואה שזה ממשיך למרות הכל תבקשי הפנייה לרופא גסטרו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים