תינוקת בת חודש הגדלת כמויות אוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/06/2017 | 12:56 | מאת: מיטל

שלום רב, תינוקת בת חודש. תחילה אכלה סיליאק אדוונס טופ, בשל גזים מרובים הוחלף לנוטרילון קומפורט שפתר את הבעיה. הבעיה עם הפורמולה שהיר סמיכה מאוד ואינה עוברת בפיטמה מס 1. ניסינו לעבור לפטמה 2 אך או שהיא נחנקת או שבולעת את האוכל מהר ומגדילה כמות גם ל 80. אך מקיאה את הבקבוק במלואו. הילדה אוכלת כל 3 שעות, 60 מל בפיטמה מס 1... ניכר שמתאמצת ומתעייפת. ביקור בטיפת חלב העלה שירדה מאחוזןן 55 לאחוזון 35. האם יש טעם לדאוג?! כיצד ניתן להגדיל כמות לתינוק מבלי להאביס עד כדי הקאה?! במיוחד לאור העובדה שזוגרת את הפה ומסרבת לאכול עוד.

לדעתי את מסתבכת . אין שום סיבה שהפורמולה סמיכה . אם את עושה לפי מינון נכון לפי הוראות היצרן ןגם תערבבי זה אמור לזרום בבקבוק .לכן תשארי עם פטמה מספר 1 והיא תוכל כמה שהיא תרצה. התינוקת שלך בת חודש אי אפשר לדבר עדיין על ירידה ב% ולכן לחכות ולהאכיל אותה ברוגע וכמה שתוכת תוכל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים