בן חודשיים לא אוכל בלילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/05/2017 | 07:17 | מאת: ד

הי, יש לי תינוק בין 7 שבועות ויש לילות שהוא ישן המון... מגיע גם ל 10-11 שעות ברצף, בלי לקום לאכול (אני משלבת בקבוקים והנקה) הוא במשקל תקין (4.650) ועולה בקצב יפה. ועדיין זה קצת מטריד אותי... האם יש ממה לדאוג? תודה!

את צריכה לעשות סדר ביום ובליילה על מנת שלא יתעורר כל שעתיים בליילה , העובדה שמתעורר כל שעתיים בליילה עדיין לא אומר שצריך להאכיל אותו במשך כל הליילה , צריך לאזן את סדר היום . לכי לדיאטנית תינוקות בק"ח שתעזור לך לעשות סדר

03/06/2017 | 12:14 | מאת: ד

מצטערת, אבל ממש לא קראת מה שכתבתי... כתבתי שהוא לא קם בלילה בכלל לאכול. תודה בכל אופן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים