התחלת מוצקים - אדמומיות לידי העיניים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/05/2017 | 22:26 | מאת: סיון

שלום, בני בן חצי שנה, יונק. התחלנו מוצקים - עד כה ניסיתי בטטה, גזר, בננה, תפוח מאודה, הכל בנפרד ובכמות קטנה. בכל פעם אחרי כמות קטנה מופיעה אדמומיות ליד העיניים, בעיקר באזור הרקות , כמו אחרי בכי. זה חולף לבד אחרי הארוחה. לא ברור לי אם זה סימן מחשיד או תגובה של הגוף למזון החדש ואיך להמשיך. תודה

את צריכה להתייעץ עם הרופאת ילדים ובמגביל ללכת אחרורה ולבדוק שוב : תתחילי מתפו"א 3 ימים ואם בסדר לאחר מכן גזר 3 ימים ואז עוף טחון ותוכלי להרכיב ארוחה כי הוא כבר בן חצי שנה ואת צריכה להתקדם עם ארוחות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים