תינוקת בת חצי שנה מקיאה בלי חום

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/05/2017 | 20:52 | מאת: עדי

שלום, ביתי בת החצי שנה מחלימה מדלקת באוזן, נותרו לה עוד 3 ימים לטיפול אנטיביוטי. כבר כמה ימים שהיא מרבה להקיא מיד לאחר התמ"ל / לאחר כמה דקות, כמויות גדולות מאוד. בכל פעם לאחר מכן אנו משלימים לה שוב אנטיביוטיקה ומוסיפים במזרק נפרד מינרלי כדי להשלים לה מלחים, ואף היום הוספנו מים עם סוכר כדי להחזיר לה גם סוכרים שאבדו בהקאות. זה יכול לקרות גם פעמיים בערב. היא אוכלת יפה ובשמחה, אך האוכל לא נשאר לה בבטן לאורך זמן. במהלך היום היא חיונית ושמחה, מתנהגת רגיל וסך הכל נראה שעברה את המחלה. חשבנו בתחילה שההקאות נובעות מהחום שהיה לה בעקבות הדלקת, אך כבר יומיים אין לה חום והן לא מפסיקות. יכול להיות שהקיבה שלה לא מצליחה להחזיק את האנטיביוטיקה? אציין שהיתה לה דלקת באוזן גם לפני כשלושה שבועות שגם אז נתנו אנטיביוטיקה, כלומר, מקבלת פעם שנייה החודש כמות של 12 סיסי יומית. ממש אובדי עצות. תודה מראש.

לא יכולה לעזור את חייבת להתייעץ עם הרופא ילדים כי יתכן שזה קשור לטיפול התרופתי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים