בת 3 וחצי חודשיים סובלת באכלה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/04/2017 | 17:17 | מאת: שקד

שלום ביתי בת 3 וחצי חודשים שוקלת 4.100 נולדה 2.090 מתחת אחוזון 3. היא ניזונה מנוטרילון אוכלת בין 80-120. כבר במשך חודש היא כל 5 ימים בערך יורדת בכמויות ל30-80. יש האכלות שהיא מתפתלת מכאב, מאדימה, בוכה ודוחפת את הבקבוק החוצה למרות שהיא רעבה. היא אוכלת בין 5-7 ארוחות ביום לפי הרצון שלה. מה יכולה להיות הסיבה לירידה? למה היא מתפתלת ככה? חשוב לציין שזה לא כל ארוחה ככה שקשה להבין עם משהו בסוג האוכל מפריע לה. האם כדאי להחליף סוג אוכל? אני פוחדת שהיא לא תעלה מספיק במשקל בגלל היותה קטנה אשמח לתשובה

תינוק לא תמיד אוכל אותה כמות כל יום ,לפעמים אוכל פחות ולפעמים אוכל יותר .בגיל הזה לפעמים יש להם קוליק וזה טבעי ואין מה לשנות באוכל שהיא ניזונה . בקשר למשקל נראה שכן עולה יפה ,צריך לעקוב בטיפת חלב ולשקול אותה כל חודש על מנת לראות שעולה לפי עקומת גדילה שלה .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים