ילד בן 3 בעיית אכילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/04/2017 | 22:56 | מאת: מאיה

שלום בני בן שלוש שוקל 11 קילו גובה 86 סמ היינו במספר ביקורים המרפאת אכילה בתל השומר שבה עשו גסטרו והכל יצא תקין נשלל צליאק בבדיקות דם לא אוכל למעט תחליף חלב לעיתים רחוקות ( פעם בשבועיים ) מסכים לאכול שניצל מהמקלונדס אנחנו אובדי עצות וממש מודאגים !!!אנא עזרתך איזה בדיקות כדאי לעשות על מנת לשלול דברים אחרים תודה מראש מאיה

אין כל כך פרטים . אם הבדיקות תקינות צריך לבדוק את הפן התנהגותי . אתם צריכים לחזור למרפאה להפרעות אכילה בבית חולים ולהיות במעקב . אם עשה את הבדיקות והכל היה בסדר אין עוד בדיקות כרגע

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים