יריגה בכמות האוכל תינוקת בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/04/2017 | 18:49 | מאת: שקד

שלום הבת שלי אכלה כמויות של בין 70- 120 ופתאום חלה ירידה משמעותית בכמויות האוכל ל 30-70 היא מתמתחת מוציאה את הבקבוק נהיית אדומה ובוכה. אני מנסה להתעקש כמה שיותר כדי שתאכל. אחרי 10 ימים כאלה שהיינו אצל הרופא כמה פעמים וניסינו לעבור לאוכל אינפמיל כדי לשלול ריפלוקס סמוי חזרנו לנוטרילון והיא חזרה לאכול כמויות בין 80-120. לפני יומיים שוב נהיה קשה להאכיל אותה וירידה בכמויות. מה יכולה להיות הסיבה? ומה ניתן לעשות? היא נולדה קטנה במשקל 2.090 וכיום בת 3 חודשים שוקלת רק 4.060. בנוסף נאמר לי לא להעיר כדי להאכיל ויוצא שהיא אוכלת כל בערך 4 שעות. היא חיונית וחייכנית מאוד אשמח להתייחסות

היא עולה היטב במשקל ועדיין לא בת חצי שנה שכבר כמעט הכפילה את משקל לידהתה . תינוקות לפעמים אוכלים פחות ןשוב אוכלים יותר .לא תמיד יש הסבר ולכן אין להאכיל אותה בכוח לתת לה לאכול כמה שהיא רוצה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים