דחוף לא יודעת כבר מה לעשות פליטות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/04/2017 | 22:23 | מאת: אנה

שלום רב ! ביתי בת 3 חודשיים לאחר שהחלפנו כמה סוגי אוכל הגענו לניטרוליון והיא המשיכה לפלוט ולא עלתה במשקל כמו שצריך באחוזון היום החלפנו לה לנטרוליון פפטי גוניור כי הרופא אמר שאולי היא אלרגית לחלב ומאז הארוחה היא פולטת מים שקופים ומרגיש שלא טוב לה מה עושים אני כבר מבולבלת ניסינו הכל מה יכולה להיות הסיבה לכך ולמה שום אוכל לא מתאים לה ???

יתכן רפלוקס או יתכן רפלוקס כאשר ברקע רגישות לחלבון חלב פרה . ממליצה ללכת לרופא ילדים שלך ושיפנה אותך לרופא גסטרו .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים