האם להעיר בלילה את הילדה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/03/2017 | 02:56 | מאת: מור

שלום, בתי בת שבועיים. אוכלת חלב שאני שואבת לה לתוך בקבוק. העלייה במשקל תקינה , קמה במהלך הלילה כדי לאכול. אוכלת בערך 8 ארוחות ביום של 70-85.. רציתי לשאול האם הכמות של האוכל תקינה בגיל הזה? והאם זה נכון שהיא יכולה לא לאכול בלילה כי הגוף צריך מנוחה כמו של מבוגר? במידה ולא, מתי מפסיקים את האכלות בלילה? תודה

התינוקת שלךתוכל כמה שהיא רוצה ומתי שהיא רוצה לכן יהיו ימים שתקום באמצע הליילה ויהיו ימים שלא תקום וזה עדיין תקין לכן ללכת לפי רצונה .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים