בת שנתיים בררנית מאוד לגבי אוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/03/2017 | 21:47 | מאת: דנה

בריגיט שלום רב, אני נואשת. בת שנתיים וחודש, בררנית מאוד לגבי אוכל, למעשה אוכלת רק קרקרים, גבינה לבנה, אורז לבן וזהו. לכן אני נאלצת לתת לה עד היום סמילאק כי חוששת לעניין הויטמינים. הילדה עושה מבטי גועל למראה כל דבר חדש (היום למשל זיתים שניסיתי להציע לה לגעת ולהכיר). 2 שאלות בבקשה 1. האם אפשר להגיע אליך אישית לייעוץ פרטי? 2. האם ניתן לתת לה בנתיים חצי כדור של צ'נטרום ג'וניור בנתיים (לרסק את זה כמובן בשתייה). ראיתי שמכיל ממתיק שנקרא אספרטיים ולכן חוששת. אשמח לתשובה בהקדם. תודה, דנה

באמת זאת בררנות אם אוכלת רק 4 פריטי מזון בלבד קודם כל את חייבת לתת ויטמינים למרות שגם בסימילק יש . צנטרום גוניור מצויין ואין אפשרות אחרת כי אחרים לא מכילים את הכל . יתכן שאת צריכה למרפאה להפרעת אכילה לגיל הרך ויש כל הביתי חולים בארץ : בית חולים שניידר ,בית חוילם שיבא בילדים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים