ריפלוקס-תינוקת בת חודש שנחנקת תוך כדי אכילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/02/2017 | 15:40 | מאת: אליס

שלום רב, הבת שלי בת חודש יש לה ריפלוקס בהתחלה שהייתה בת שבוע אכלה נוטרילון רגיל ואז נחנקה תוך כדי שינה יצא לה מהאף והפה ונהייתה כחולה אושפזה בביה"ח 3 ימים והוחלט להחליף לה את האוכל והיא אוכלת נוטרליון ar בשבועיים אחרי ה ar היא לא נחנקה עכשיו בשלושה ימים האחרונים ה היא נחנקת תוך כדי אכילה. אני חושבת שבגלל שהאוכל סמיך והפיטמה גדולה זה יורד הרבה. אני מאכילה בטומי טיפי פטמה 3 כי 2 לא יורד בכלל. חשבתי להחליף לה בקבוק ולנסות משהו אחר איזה בקבוק ופיטמה שלב אתן מאכילות את הילדים בנוטרליון ar ??? הילדה קטנה רק 2450 נולדה פגה והאם לדעת הרופאים עדיף לחזור לביה"ח?? אשמח לתשובות תודה רבה

אם לילדה יש רפלוקס את צריכה לתת את התמ"ל המתאים אבל נכון שתלכי לרופא גסטרו על מנת שיראה אותה מכוון שאת מספרת ששוב נחנקה ,יתכן שצריך טיפול תרופתי . עם נוטרילון AR את צריכה להחליף את הפטמה ולשים לב שהאוכל לא זורם מהר מי דיי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים