מותר או אסור - שתייה נוספת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/01/2017 | 23:12 | מאת: חני

נכדתי בת כחודשיים סובלת מגזים וחוסר נוחות שגורם לה בכי וחוסר שקט. בתי מיניקה והתינוקת מקבלת מדי פעם תוספת מזון תינוקות. האם מותר לתינוקת או מומלץ לשתות מים רתוחים או תמצית שומר כפי שנתתי לבנותי כשהיו תינוקות? ואם לא כעת במה ניתן להרגיע אותה? בברכה. חני.

בגיל הזה ועד שתקבל מזון מוצק אין צורך לתת שתייה או תה החוסר נוחות ידועה אצל תינוקות ותעבור לבד באופן טבעי לכן אין מה להוסיף שתייה כרגע לתפריט של התינוקת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים