ילדה שלא אוהבת לאכול ביצים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/01/2017 | 10:48 | מאת: ליאור

היי, הבת שלי (בת 2.2) כמעט ולא אוכלת ביצים. אני מכינה לה חביתה והיא לא נוגעת, בביצה קשה היא מסכימה לעיתים רחוקות לאכול את הלבן בלבד. אני מנסה להציע לה בתדירות גבוהה, והיא גם רואה שאחותה התאומה אוכלת, אך עדיין לא רוצה לאכול. כיצד ניתן לשלב בתפריט ביצים בדרך אחרת, כך שלא יהיו לה חוסרים בתפריט מבחינת תזונתית?

אפשר לנסות בתוך פשטידה או לביבות תפו"א או בטטה או ירקות אחרים ,אפשר חביתיתו ,פנקקים ,לחם מטוגן אם לא רוצה אפשר חלבון אחר מהחיי כמו טונה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים