בדיקת דם NIPT גנומיטי במקום מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

31/10/2016 | 09:58 | מאת: ענת

שלום, אני מעוניינת לעשות את בדיקת הדם במקום מי השפיר שנקראת NIPT המליצו לי על גנומיטי (וקראת שהטכנולוגיה שמשתמשים בבדיקה היא המתקדמת ביותר) קראתי שאפשר לעשות את הבדיקה החל משבוע 10 אבל האם יש שבוע ספציפי שעדיף לעשות בו את הבדיקה (כמו בהמלצה במי שפיר) תודה רבה על תשובתך

שלום, הבדיקה אינה מחליפה את דיקור מי שפיר אלא בדיקה ברגישות גבוהה לתסמונת דאון ולמספר כרומוזומים נוספים. אפשר לבצע את הבדיקה בשבועות מוקדמים כמו שבוע 10 אך לתשמון אופטימלי אני ממליץ ליצור קשר עם נציגי החברה שמבצעת את הבדיקה ולהיוועץ בהם. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה