התלבטות לגבי בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

16/08/2016 | 20:18 | מאת: שירה

שלום, אני בת 33 אחרי בדיקת שקיפות עורפית יצא בסקר לתסמונת דאון 1:1400. בסקירה הרופא ראה בכליה ימנית מערכת מאספת כפולה. יתר הבדיקות תקינות. עדיין לא עשיתי חלבון עוברי. מתלבטת לגבי דיקור מי שפיר. האם תוצאת הסקר היא בטווח הנורמה והאם האבחון של הכליה מחזק את ההחלטה שעדיף לבצע דיקור מי שפיר או שאין קשר בין השניים? תודה

שלום, מערכת מאספת כפולה אינה סיבה מובהקת לביצוע דיקור מי שפיר. כדאי בכל מקרה לעבור יעוץ גנטי מקיף על מנת לודא שאין סיבות נוספות. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה